credit nebancar

Ce sunt creditele nebancare

Creditul nebancar este o modalitate de creditare, care se realizeaza pe termen scurt si care este acordat de catre IFN-uri. Aceste tipuri de credite nebanacare, nu necesita prezentarea documentelor aferente altor tipuri de credite si nici nu implica asteptarea la cozi interminabile. Sunt realmente solutii ideale atunci cand aveti nevoie urgenta de anumiti bani. In ceea ce priveste documentele aferente, ei bine, este necesara o dovada clara a veniturilor dumneavoastra si bineinteles de datele din buletinul dumneavoastra. Ceea ce inseamna ca un astfel de credit se poate obtine foarte usor si foarte rapid, intr-o singura zi.

Conditiile necesare pentru un credit nebancar

Pentru obtinerea unui credit rapid, care sa va fie de ajutor in a face fata cheltuielilor interminabile si pentru a achita ceea ce este urgent, fara a suferi anumite tipuri de penalizari sau a avea restante semnificative, este solutia ideala. Asadar, pentru a putea obtine un astfel de credit trebuie sa prezentati urmatoarele:

  1. adresa de email la care va putem contacta
  2. un numar de telefon personal
  3. un document doveditor al venitului lunar constant
  4. un act de identitate.

Un astfel de credit poate fi obtinut cu usurinta, prin completarea unui formular online, in care veti mentiona datele dumneavaostra, iar noi va vom contacta pentru stabilirea unei eventuale intalniri si bineinteles a detaliilor aferente tipului de credit. De asemenea, avantajul este ca veti putea afla daca obtienti sau nu creditul fara a face drumuri suplimentare.

Ce este un IMM?

IMM-ul face referire strica la intreprinderile mici, medii si mijlocii. Asadar, pentru a putea dispune de un credit IMM, trebuie fara doar si poate sa detineti o intreprindere.

Mai exact, atat persoanele fizice autorizate cat si asociatiile si parteneriatele, care fac parte dintr-o activitate economica, sunt considerate a fi intreprinderi. Cea mai relevanta informatie face referire stricta la activitatea economica si nu la partea juridica. Asadar, dupa indeplinirea conditiilor aferente unei intreprinderi, trebuie sa stabiliti datele acesteia conform urmatoarelor criterii

  1. numarul mediu de salariati ai intreprinderii dumneavoastra
  2. cifra de afaceri anuala pe care intreprinderea o are
  3. bilantul contabil total anual al intreprinderii respective

Asadar, comparand datele intreprinderii cu cele mentionate in randurile de mai sus, veti putea stabili cu exctitate daca intreprinderea pe care o detineti este o microintreprindere, ori o intreprindere mica, sau una mijlocie.

De aici reiese faptul ca IMM-urile fac referire la:

  1. Microintreprinderi
  2. Intreprinderi mijlocii
  3. Intreprinderi mici