Cum poți deveni mai curajos

Cum poți deveni mai curajos – Guest Post

Dacă îți doreșți să fii mai curajos, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să încetezi să-ți mai proiectezi în minte viitorul ca un eșec.Cum poți deveni mai curajos

Este nevoie de mult curaj să te gândești că viitorul va aduce numai lucruri bune, în ciuda a tot ceea ce ți se întâmplă în prezent. Dar nimic nu este imposibil, așa că iată câteva idei despre cum să te obișnuiești să gândești în acest mod:

Identifică-ți frica și depășește-o

În spatele oricărei rețineri se află o frică. Mulți oameni au lucruri interesante de spus, dar le este prea frică să vorbească din cauza că ar putea fi respinși. Cât timp nu spui nimic, nu ai nicio certitudine că vei fi respins, prin urmare această frică este, sin start, nejustificată.

Că să depășeșți această frică, gândește-te că te-ai adresa unui prieten foarte bun și formulează un mesaj simplu și clar.

Fii tu însuți: fă ceea ce-ți place!

Asigură-te că eșți mulțumit în pielea ta. Acceptă cine ești și propune-ți să te îmbunătățeșți încontinuu. Nu îți face un obiectiv din a-i mulțumi pe toți cei din jur. Dacă vrei să fii cu adevărat valoros, fii original, fii unic, fii mereu bun și sincer cu ceilalți. Nu lăsa grijile și problemele să te afecteze. Râzi și fă-i și pe ceilalți să radă cu tine!

Nu ignora imaginea de ansamblu

Asigură-te că ești mulțumit în pielea ta. Acceptă cine ești și propune-ți să te îmbunătățești încontinuu. Nu îți face un obiectiv din a-i mulțumi pe toți cei din jur. Fă o lista cu oamenii care te-au ajutat de-a lungul timpului și fi-le recunoscător pentru că este foarte posibil să mai ai nevoie de ei, și nu ai vrea să îți întoarcă spatele!

Fă ceea ce poți. Renunță la restul

În viață nu ai cum să le faci pe toate la fel de bine; dar ai șansă de a alege ceea ce faci, astfel încât să poți să-ți canalizezi toate resursele că să reușeșți. Nimeni nu știe mai bine decât ține care sunt pasiunile tale, așa că nu trebuie decât să alegi să-ți urmezi visul.

Cere ajutor

Unii oameni nu ies din zona lor de confort, în scopul de a trăi cu adevărat o viață uimitoare, din simplul motiv că nu vor să ceară ajutor. Nu te teme să ceri ajutor și fii mereu generos în a-l oferi altora.

ABC-ul omului curajos: Acționează | Bucură-te | Crede în tine.