barbat elegant si la moda

Cum sa fii un barbat elegant si la moda

Barbatii au inceput sa acorde din ce in ce mai multa atentie aspectului fizic. Chiar daca nu stau foarte mult in fata oglinzii, precum femeile, si ei sunt preocupati de felul in care arata. Cei mai eleganti isi pregatesc in fiecare seara tinutele business, pentru a arata impecabil. Eleganta, mai ales cea masculina, nu inseamna o supunere deplina in fata ultimului trend, ci, in primul rand, o adaptare in functie de varsta, de personalitate. Probabil ca, cele mai purtate tipuri de tinute office din zilele noastre sunt tinutele business – casual.

barbat elegant si la moda

Ce inseamna a fi un barbat stilat?

A fi un barbat stilat inseamna a purta o tinuta aleasa, cu bun gust, eleganta si plina de rafinament. Barbatul imbracat in costum emana incredere, statornicie si, fara nici o indoiala, masculinitate, indiferent de perioada zilei sau a anului.  Un barbat bine imbracat nu trebuie sa fie neaparat un om bogat, ci un om cu bun gust. Ce poate fi mai frumos si mai masculin decat imaginea unui barbat la costum, imbracat elegant, curat. Intotdeauna un barbat imbracat in costum va fi admirat. Asadar, daca esti un barbat si te intereseaza sa fii o prezenta placuta oricand si oriunde, ai nevoie de un costum bun de calitate. Pentru aceasta, poti cauta magazinele de specialitate, unde vei avea posibilitatea sa gasesti tinute barbatesti care vor satisface si cele mai exigente gusturi. Designul costumelor croite ca la carte, urmareste indeaproape tendintele momentului satisfacand pretentiile fiecarui client. Vei gasi costume barbati business si casual, paltoane, costume elegante, pantaloni pentru barbati sau camasi, tinute care ofera o tinuta eleganta, conferind rafinament si bun gust, incadrandu-se perfect in garderoba barbatului modern.

Daca vei tine cont de sfaturile personalului de specialitate de la magazinele specializate in moda masculina, vei fi intotdeauna foarte elegant. Sfaturile de specialitate sunt demne de luat in seama atat de catre cei care abia incep sa deslusasca stilul masculin, cat si pentru cei deja experimentati. Tinand cont de aceste sfaturi, o sa fii intotdeauna bine imbracat. Atunci, cand vine vorba despre stil, un barbat trebuie sa stie ca acest lucru nu inseamna sa fii in trend cu ultimele tendinte in moda, ori sa copiezi tinutele sau stilul unor vedete. In mod evident, pentru a fi la bine imbracat trebuie sa cunosti regulile elementare de moda.

Uneori, barbatii aleg sa poarte un costum intr-o singura culoare, iar camasa si-o aleg in trei sau patru culori. Este o gresala, o lipsa de stil. Daca alegi un costum intr-o singura culoare, atunci trebuie sa alegi si camasa intr-o singura culoare, la care sa asortezi si cravata cu un model cat mai simplu si mai discret. Costumele business – clasic sunt tinutele care vor supravietui mereu, indiferent de tendinte. Aceste tinute barbatesti,  imbina profesionalismul conferindu-ti o stare de confort. Daca lucrezi intr-un mediu de afaceri, trebuie sa arati mereu ca scos din cutie. Arta succesului in business in cea mai inalta acceptiune a sa este naturalul, iar eleganta este arta de a lasa impresia ca nu te-ai pregatit deloc, ca te simti atat de bine in pielea ta, incat nu ai nevoie sa expui efortul pe care l-ai depus pentru a ajunge la aceasta imagine. Modelele de costume barbati trebuie sa fie de buna calitate, verstile si foarte elegante. Tinuta vesimentara conteza in proportie de 50% in orice intalnire de afaceri pentru ca trnsmite valori de seriozitate, incredere devotament.