firma de contabilitate

De ce ai nevoie de o firma de contabilitate pentru afacerea ta

Contabilitatea nu este un domeniu usor si acesta nu este un secret. Birocratia din tara face acest job mult mai anevoios, iar regulile stricte trebuiesc respectate pentru a nu avea experiente neplacuta cu legea in ceea ce priveste incasarile firmei.

firma de contabilitate

Printre principalele motive pentru care ai nevoie de o firma de contabilitate pentru afacerea ta se numara expertiza mai multor persoane in legatura cu o problema, posibilitatea de a oferi servicii complexe si ai un reprezentant legal care sa se plimbe pe la institutiile statului in locul tau.

Nu are nici un sens sa stai la cozi nesfarsite pentru a depune acte, a rezolva probleme privind greselile institutiilor sau cine mai stie ce. O firma de contabilitate poate trimite o singura persoana sa rezolve foarte multe probleme de acest gen pentru mai multi clienti, astfel, timpul petrecut acolo este folosit la maximum.

De asemenea, epertiza unei singure persoane s-ar putea sa nu fie de ajuns si sa ai nevoie de servicii mult mai complexe si nisate. In acest caz, orice problema care apare poate sa fie prezentata colegilor in interiorul firmei si cu totii vor lucra la a rezolva problema de care te-ai lovit.

De exemplu, Keez este o firma de contabilitate bucuresti care  ofera servicii in functie de marimea firmelor, numarul de angajati si mai multe astfel de variabile, iar printre serviciile de contabilitate oferite se regasesc depunerea declaratiilor pentru taxe si impozite, intocmirea de registre contabile, jurnal tva si balanta, dar si multe altele.

In ceea ce priveste categoria preturi contabilitate, din research-ul pe care l-am facut, raportul servicii oferite pret este unul care cu siguranta ti se va parea avantajos. Pentru doar foarte mica parte din banii pe care i-ai da pentru un contabil angajat intern, ai aceleasi beneficii si suport de fiecare data cand ai probleme.

Trebuie retinut faptul ca pana la urma contabilitatea este un domeniu in care predomina logica si ca oamenii care fac asta la un nivel inalt nu se vor limita la a fi angajati doar pentru o singura firma si vor cauta intotdeauna sa aiba profituri din parti diferite. Cam acesta este motivul pentru care au aparut firmele de contabilitate, iar daca nu ai o companie cu sute sau mii de angajati cel mai bine ar fi sa te lasi pe mana unei astfel de firme.

In concluzie, necesitatea unui contabil angajat in firma ta dispare atunci cand poti apela la servicii profesionale si sa ai la un mail distanta o echipa de contabili care sa lucreze pentru tine. Tocmai din acest motiv, recomandarea mea este sa iei in calcul apelarea la o astfel de firma.