leasing de masini

Servicii de leasing auto de cea mai buna calitate (p)

Sute, poate ca mii de masini sunt cumparate zilnic la noi in tara, de la vanzatori autohtoni sau straini si la fel de multe vandute. Multe dintre acestea sunt vandute se catre firme specializate de leasing, o metoda aleasa de multe persoane datorita avantajelor pe care le poate oferi.

Leasing-ul este ales in special de cei care doresc sa cumpere o masina ceva mai scumpa dar nu pot achita toata suma deodata. Printre cele mai bune firme de leasing se numara si Elite Cars Leasing, care desi opereaza pe piata romaneasca doar din 2019 are deja la activ foarte multi clienti multumiti de serviciile oferite.

Pe site-ul Elite Cars putem gasi informatii despre firma, istoricul acesteia dar si modelele disponibile pentru vanzare si cum putem proceda pentru achizitionarea uneia sau mai multor masini. Dupa pararea mea, sunt niste servicii de leasing auto foarte bune. De la Dacia pana la Lamborghini, aici putem obtine masina pe care ne-o dorim, foarte simplu si rapid.

Datorita faptului ca alegem aceasta firma nu trebuie sa ne mai facem griji ca masina poate avea probleme tehnice, ca nu are actele in regula sau ca are probleme de alta natura. Fiecare masina care urmeaza sa fie inmanata unui client este atent verificata atat in ceea ce priveste functionalitate cat si aspectul estetic.

Comunicarea intre client si echipele Elite Cars este esentiala, de accea avem parte de suport permanent indiferent daca este vorba despre informatii referitoare procesul de achizitie, actele necesare, preturi si alte aspecte. Avem la dispozitie peste 25 de marci de masini diferite, de la cele europene pana la asiatice sau americane, dupa preferintele fiecarui clienti.

Pe langa modelele disponibile pe site, clientii pot depune cereri chiar si pentru alte modele iar echipa Elite Car Leasing se pot ocupa de gasirea celor mai bune oferte calitate-pret.

Cel mai important este ca fiecare client poate primi masina „la cheie”, cu omologari, identificare si numere provizorii dar si permanente. Cu alte cuvinte, de cum intra in posesia noastra ne putem urca la volan si putem merge oriunde vrem. Datorita mijloacelor proprii de transport, fiecare masina ajunge la posesor in cel mai scurt timp.

Pachetul Elite Cars Leasing le ofera clientilor beneficii unice in Romania, mai exact 6 la numar, de la consultanta pentru achizitionarea unei masini pana la servicii post-vanzare. Totodata, avem la dispozitie mai multe mijloace de finantare si siguranta tranzactiei.

Operand si in Germania in ultimii 3 ani, Elite Cars Leasing aduce acum si in Romania servicii de leasing de cea mai buna calitate, la un pret corect pentru ca fiecare persoana sa isi poate achizitiona masina dorita mult mai usor, perfecta si la un pret avantajos.