nuntă cu buget redus

Sfaturi pentru o nuntă cu buget redus

În articolul de astăzi vorbim despre sfaturi și exemple pentru a organiza o nuntă cu buget redus. Ideea principală este că trebuie să lăsați unele pretenții deoparte, dar fără să renunțați la calitate.

nuntă cu buget redus

Invitații

Pune pe lista invitaților doar:

  • membrii familiei tale și ai lui;
  • membrii familiei extinse: mătuși, unchi, bunici, verișori;
  • prieteni și colegi apropiați.

Lista obținută va conține maximul 70 de invitați, adică fix numărul pentru o nuntă modestă. Nu este obligatoriu să îi pui pe lista pe toți oamenii pe care i-ai cunoscut în viață ta și nici măcar pe aceia cu care nu te-ai mai întâlnit de mai mulți ani.

Pentru că recepția nunții tale este doar un moment în care sărbătoriți cu cei dragi bucuria că v-ați unit destinele, nu trebuie să te simți în nici un fel obligată față de unele persoane care poate s-ar aștepta să le chemi la nuntă.

Atenție însă! Chiar dacă aveți mai puțini invitați, sunt unele cheltuieli care nu depind de numărul lor: lumânări, verighete, aranjamente florale, buchetul miresei, coafat, machiat, etc.

Rochia de mireasă

Știi foarte bine ce se va întâmplă cu rochia de mireasă după nuntă. Poți să o păstrezi într-o lada și să o arăți nepoților peste ani, poți să o vinzi sau poți să organizezi o ședința foto trash the dress. Prin urmare, cel mai rentabil este să închiriezi rochia, pentru că te costă mult mai puțin.

Locul unde îți vei desfășura petrecerea

Dacă îți faci nuntă în anotimpul cald este mai bine să faci recepția în aer liber sau într-un cort de nunți. Dacă alegi în aer liber, te poți gândi la câteva parcuri. Sigur există și soluția unui cort de nuntă.

Dacă vrei să-ți desfășori recepția undeva înăuntru, și tot ai un număr mic de invitați, cel mai bine ar fi să cauți un mic restaurant, o sala de muzeu, de teatru sau de conferințe. Poți găși teatre moderne sau mai de modă veche și le poți aranja cum vrei tu, fără să mai angajezi o agenție care să se ocupe de decorarea sălii.