Top 5 seriale bune pe Netflix

Top 5 seriale bune pe Netflix

Acest top 5 de seriale bune de pe Netflix se adresează pasionaților de seriale pline de acțiune, răsturnări de situații și cu scenarii bine gândite astfel încât să amețească bine până la final de sezon.

Top 5 seriale bune pe Netflix

Black Mirror

Dacă întrebi 10 pasionați de seriale care a fost ultimul serial care le-a dat mindfuck s-ar putea să-ți spună că de vină a fost Black Mirror. Acest serial abordează dintr-o perspectivă foarte interesantă ce s-ar purea întâmpla cu noi dacă tehnologia ne-ar acapara și mai mult viețile.

Altered Carbon

Continuăm tot pe tema tehnologiei și acțiunea din Altered Carbon este de domeniul SF-ului. Avem de toate, de la medicină ultra performantă la posibilitatea  de a transfera o persoană în corpul alteia. În serial, acțiunea începe cu prezentarea lui Takeshi Kovacs, un prizonier virtual scos în lumea reală pentru a rezolva o crimă. De aici nimic nu mai este ce pare a fi și avem parte de multe răsturnări de situații.

Stranger Things

Acțiune se învârte în jurul disparițiilor și ale fenomenelor supranaturale și cu asta cred că am spus destule încât să îți faci o idee despre ce este acest serial și dacă dorești să-l adaugi în lista ta de seriale demne de văzut.

House of Cards

Deși ultimul sezon din House of Cards a fost fără Kevin Spacey, acesta rămâne într-un top 5 a-l serialor mele preferate, mai ales pentru primele sezoane când l-am putut urmări pe Frank Underworld. Ce a urmat apoi pot afirma cu regret că nu s-a ridicat la așteptările mele și acum rămâne de văzut ce surprize au scenariștii pentru următorul sezon.

Narcos

Povestea lui Pablo Escobar a fost spusă în multe feluri în diferite filme și seriale, dar Narcos rămâne unul dintre serialele mele preferate pentru că reușește să arate exact esența poveștii și te face curios să cauti să descoperi mai mult.